Viktiga ändringar!

1. Från den 24 november i samband med de nya restriktionerna från Folkhälsomyndigheten bara åtta personer får vid offentliga sammanhållningar vistas i ett rum. Detta leder till en del förändringar i vårt schema:

2. Kyrkan kommer att vara öppen för allmänheten på lördagar och på kvällarna före stora högtider mellan 17.00 och 18.00 dock utan gudstjänst. Då finns det möjlighet för alla att tända ljus och be, samt bikta sig.

3. Gudomliga Liturgin kommer att firas bakom stängda dörrar. Deltagarna skall ha registrerats preliminärt två dagar före gudstjänsten. P.g.a. ett mycket begränsat antal platser kan endast församlingsmedlemmar som har förberett sig att ta emot Nattvard delta.

4. Ett speciellt nummer 0700630269 har öppnats bara för anmälningar till liturgin under pandemiperioden. Endast SMS gäller med namn och önskat datum. Sedan kommer ett besked från kyrkoherden med information.

Deltagandet av småbarn under restriktionsperioden avrådas.

En anmälan skickas för varje tillfälle.

Kristi Förklarings ortodoxa församling

I RYSK TRADITION - STOCKHOLM